Soba za realizaciju

Televizija Valjevo Plus unutrašnjost

O nama

Televizija Valjevo Plus je u novom, savremeno opremljenom prostoru, u ulici Norveških interniraca br. 23, zvanično počela sa radom 14. januara 2014. godine, a na lokalnom medijskom nebu je prisutna od 2002. godine.

Ima dozvole REM-a do 2024. godine za terestrijalno i kablovsko emitovanje programa. U okviru terestrijalne (zemaljske) mreže Televizija Valjevo Plus se vidi u Valjevu, Zvorniku, Loznici, Krupnju, Ljuboviji, Osečini, Koceljevi, Vladimircima, Ubu, Mionici, Ljigu, Lajkovcu, Šapcu, ali i šire. Naš program se emituje i u okviru analogne kablovske SBB mreže, kao i na platformi IPTV-ija na poziciji 585, za područje koje pokrivamo.

Jedina smo lokalna televizija na našem području koja ima Jutarnji program, tokom radne sedmice od 9.00 do 10.00 časova. Informativna emisija Valjevo danas se gleda u terminima od 19.00 i 21.30, reprizno sutradan u 17.00 časova. Pored informativnih, u programskoj šemi u našoj produkciji je i emisija za poljoprivrednike Plodovi, kao i zabavno-obrazovna emisija Lepeza zdravlja i lepote. Sa političarima, privrednicima, umetnicima, ali i svima ostalima, pričamo u emisijama Razgovor Plus i Valjevo Plus. Za ljubitelje sporta, tu je i emisija Sportski magazin.

Naš malobrojni tim radi svakodnevno na realnom prikazivanju dešavanja u gradu Valjevu, ali i opštinama Kolubarskog okruga.